– XERRADES ONLINE SOBRE DRETS DIGITALS I SOBIRANIA TECNOLÒGICA –

L’ENREGISTRAMENT DE LA SESSIÓ 01, DEL 24 D’ABRIL, ES POT VEURE AQUÍ:
L’ENREGISTRAMENT DE LA SESSIÓ 02, DEL 30 D’ABRIL, ES POT VEURE AQUÍ:


Para descargar presentación sesión 01  (24 de abril): https://xarxapoblesec.org/nextcloud/index.php/s/cdTtekL5WpsNZ4G
Para descargar presentación sesión 02 (30 de abril):  https://xarxapoblesec.org/nextcloud/index.php/s/Wj9JSPzAyiJ3i58

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

CAT
Durant aquestes dues sessions obertes, volem revisar les eines digitals que fem servir cada dia, la seva repercussió política, i les alternatives que existeixen i que estan més a l’abast del que pensem.

Comptarem amb Maadix, que porten anys treballant qüestions relacionades amb la defensa del dret a la privacitat de les comunicacions, la seguretat digital i la llibertat d’informació.

L’streaming serà a càrrec de l’Associació Expansió de la Xarxa Oberta (eXO / guifi.net).

Les sessions estan adreçades tant a entitats com a persones que estiguin interessades en deixar enrere les eines privatives habituals i totes les seves implicacions, i fer una transició a eines de programari lliure.

QUAN

24 abril 11:00 – Sobirania tecnològica i drets digitals. Despleguem el panorama per a obrir l’anàlisi i reflexions.

30 abril 18:00 – Visibilitzarem les possibles maneres d’apostar per “altres” tecnologies que no vulnerin els nostres drets i revisarem alguns projectes inspiradors.

ON

A aquesta mateixa pàgina s’emetrà la xerrada en format videoconferència i s’habilitarà un xat per rebre les vostres preguntes.

Les sessions són gratuïtes i no cal inscripció prèvia.

Si teniu qualsevol dubte, ens podeu contactar aquí.


CAST
Durante estas dos sesiones abiertas, queremos revisar las herramientas digitales que usamos cada día, su repercusión política, y las alternativas que existen y que están más al alcance de lo que pensamos.

Contaremos con Maadix, que llevan años trabajando cuestiones relacionadas con la defensa del derecho a la privacidad de las comunicaciones, la seguridad digital y la libertad de información.

El streaming estará a cargo de l’Associació Expansió de la Xarxa Oberta (eXO / guifi.net).

Ambas sesiones están dirigidas tanto a entidades como personas que estén interesadas en dejar atrás las herramientas privativas habituales y todas sus implicaciones, y hacer una transición a herramientas de software libre.

CUÁNDO

24 abril 11:00 – Soberanía tecnológica y derechos digitales. Desplegamos el panoráma para abrir el análisis y reflexiones.

30 abril 18:00 – Visibilizaremos las posibles maneras de apostar por “otras” tecnologías que no vulneren nuestros derechos y revisaremos algunos proyectos inspiradores.

DÓNDE

En esta misma página se emitirá la charla en formato videoconferencia y se habilitará un chat para recibir vuestras preguntas.

Las sesiones son gratuitas y no hace falta inscripción previa.

Para resolver cualquier duda, nos podéis contactar aquí.