🔺🔻🔺 És un projecte construït amb la motivació de generar alternatives per a la canalla del barri durant el desconfinament. Durant unes hores, Xibarri habita algun espai del Poble-sec, que empatitza amb la proposta i obre les seves portes, per a compartir activitats proposades per diferents persones del barri. Així hem generat un espai alternatiu de trobada intergeneracional i de suport mutu.

Actualment Xibarri, a més de formar part de la Xarxa de Suport Mutu Poble-sec, és un projecte acollit per l’espai de la Puri, tant el Solar com el Lokal, on realitza la seva activitat una o dues tardes a la setmana. D’aquesta manera Xibarri forma part de l’engranatge de les diferents persones i projectes que conformen aquest brou de cultiu.

A més, en diferents fases del projecte, diversos espais del barri han obert les seves portes a les activitats de Xibarri. D’aquesta manera hem pogut descobrir llocs interessants del nostre entorn, ocupar-los i fent-los nostres durant unes hores: Castellers de Poble-sec, CooperaSec, CREC Coworking, La Piconera, La Botànica, L’Hort de la Font Trobada, i l’Esbart Dansaire Renaixença.🔻🔺🔻

1_ El Solar de la Puri // c/Puríssima Concepción, 22

2_ Cooperasec (Biblioteca Francesc Boix) // c/Blai, 34

3_ CREC Coworking // c/Blesa, 27

4_ Castellers (Can Bandarra) // c/Blesa, 7

5_ La Piconera (Sol Picó) // c/Sancho Marraco, 6

6_ La Botánica // c/Cabanes, 33

7_ Esbart Dansaire Renaixença // c/Blasco de Garay, 55